KÄYTTÖVESISANEERAUS, KÄYTTÖVESIREMONTTI UUDELLAMAALLA - Etelä-Suomen LVI-Palvelu Oy

Käyttövesiremontti on kustannustehokas ja vaivaton tapa ja hyvä vaihtoehto perinteiselle putkiremontille!

Käyttövesiremontti omakotitaloihin sekä rivi - ja kerrostaloihin. Toiminta-alueemme on Uusimaa

Uponorin käyttövesiremontti omakotitaloon on mahdollista toteuttaa jopa viikossa!
Käyttövesiremontti ei saa nyt enää olla rahasta kiinni - Käyttövesiputkistojen saneeraus on mahdollista toteuttaa rakenteita rikkomatta edullisena pintavetona.
Vanhat putket poistetaan siltä osin kun ne ovat näkyvissä, mutta pinnat itsessään jätetään ehjiksi. Miksi rikkoa ehjää pintaa?

Kun vanha rautainen tai kuparinen käyttövesiputkisto on tullut tiensä päähän

Käyttövesiputkiston elinikä on noin 25 - 30 vuotta. Tämän jälkeen vesivahingon riski kasvaa olennaisesti ja veden laatu huononee putkistoissa.

Uponorin komposiittipputkiston asennus tapahtuu nopeasti ja kivuttomasti. Voit asua samanaikaisesti talossasi ja vesi ei ole kauaa aikaa pois käytöstä.

Uponorin komposiittiputkissa on vaihtoehtoina perinteinen valkoinen ja upea kromi.Asennus on nopea ja vaivaton joka myös näkyy laskun loppusummassa pienentävanä tekijänä.

Pyydä reilu tarjous ja maksuton arviokäynti paikan päällä!

Vesikalusteilla uusi ilme keittiöön tai kylpyhuoneeseen

Käyttövesisaneerauksen yhteydessä on helppo asentaa uutta myös vanhojen vesikalusteiden tilalle. Saat halutessasi aivan uuden ilmeen uusilla hanoilla, altailla, suihkukalusteilla tai kaapeilla. Helposti ja vaivatta!

Teemme vanhasta uutta - Tarjoamme kokonaisurakointina myös kirvesmiehen, sähkömiehen ja laatoittajan palvelut, mikäli haaveilet esimerkiksi miellyttävästä lattialämmityksestä. Saat kauttamme luotettavaa suomalaista ammattityövoimaa!

Pyydä reilu tarjous!

Putkiremontti
Kaukolämpöasennus
Ilmanvaihto
Linjasaneeraus