LINJASANEERAUS, PUTKIREMONTTI – uusimaa - Etelä-Suomen LVI-Palvelu Oy

Linjasaneeraukset ja putkiremontit urakoidaan kaikkiin kerrostalo, rivitalo ja omakotitalokohteisiin Helsinki, Espoo, Vantaa sekä muun Uudenmaan talousalueella.

Linjasaneeraus kannattaa teettää ammattilaisella.

Olemme erikoistuneet rivi- ja kerrostalokohteiden linjasaneerauksiin.

Toimintatapamme perustuu laadukkaaseen rakentamiseen sekä toteutamme saneeraukset asukasystävällisesti, jolloin remontin vaikutus asumiseen on mahdollisimman vähäinen.

Lisäksi tarjoamme räätälöidympiä versoita saneerauksen toteutukseen, jolloin kulurakennetta voi helpommin karsia sekä tehdä yksityiskohtaisempia muutoksia toteutustapaan. Olemme lisäksi tarjonneet hyvin monipuolisia vaihtoehtoja toteuttamiseen ,jolloin asukkailla on enemmän vaihtoehtoja saada mieleisensä lopputulos.

Tarjoamme myös vaihtoehtoja taloyhtiöiden lämmityskulujen karsimiseen mm. maalämmön avulla.

Jokaisessa kohteessamme on kohteeseen nimetty asukaskoordinaattori joka hoitaa yhteydenpidon  asukkaiden kanssa. Lisäksi työmaalla on erittäin ammattitaitoinen työjohto, joka valvoo kohteen toteuttamisen rakennusmääräysten mukaisesti.

Hoidamme projektin alkusuunnittelusta lähtien ns. avaimet käteen periaatteella.

Ottakaa yhteyttä oheisella kaavakkeella niin tulemme tekemään ilmaisen kartoituksen sekä kerromme toimintatavastamme lisää.

 

Pyydä reilu tarjous!

Putkiremontti
Kaukolämpöasennus
Linjasaneeraus